The Beauty, Wellness och SPA Concept

Italienska varumärket Cosmethíc grundades 1998 och tillhandahåller högkvalitativa, exklusiva produkter för både den professionella marknaden och för konsument. Cosmethíc har ett brett produktsortiment med allt från hudvård, solskydd, och resultatinriktad kroppsvård till professionella produkter för spa.

Body Care Program Cosmeceuticals

Body Care Program erbjuder två olika problemlösande kroppslinjer för hemmabruk, en med slimmande effekt och en som motverkar celluliter. Produkterna är enkla att använda, vårdar huden och ha en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger djupverkande resultat.

Natural Sun

Natural Sun är en komplett solserie med förbehandlande, solskyddande och efterbehandlande produkter som vårdar huden och skyddar mot skadliga UVA- och UVB-strålar.

Slimcell-Tex

Glöm kladdiga krämer och avancerade maskiner, SlimCell-Tex är världens allra första och enda slimmande anticellulit-spray som snabbt och smidigt appliceras på jeans, byxor och strumpbyxor utan ett spår. SlimCell-Tex använder sig av den avancerade Cosmo-textile-teknologin som gradvis tillför aktiva ingredienser från textiler till huden genom kontakt och friktion.