Världens första hudslipning för hemmabruk

Microdermabrasion är en högeffektiv och mycket populär exfolieringsmetod som tidigare endast funnits tillgänglig via behandlingar på kliniker och hudvårdssalonger. Bakom den banbrytande originalformula står kemisten och produktutvecklaren Lynn Lucka. Hon innehar även patentet på formulan som under lång tid enbart har sålts, under privat label, till dermatologer och länge setts som en av skönhetsbranschens bäst bevarade hemligheter …

Tills den dagen då Lynn Lucka själv bestämde sig för att göra microdermabrasionen med dess fantastiska effekter, tillgänglig för alla. Lynn Lucka vidareutvecklade därmed sin patenterade formula till fulländning och utvecklade en produktlinje med microdermabrasionsprodukter för hemmabruk,kallad Crystal Peel. Lynn Luckas originalformula används fortfarande av ledande estetiska kliniker och hudvårdsinstitut över hela USA och finns nu även, genom Crystal Peel, i Europa och Sverige.

Crystal Peel erbjuder tre resultatinriktade produkter för ansikte och kropp som förnyar huden på djupet och ger både omedelbara och långvariga resultat. Två av produkterna baseras på effektiva korundkristaller av medicinsk kvalitet som polerar huden gradvis och gör den renare, slätare och spänstigare med förnyad lyster. Den tredje produkten är en ny ansiktspeel som baseras på AHA-syror och fruktextrakt. Crystal Peel kan göra anspråk på titeln som den första och enda patenterade microdermabrasionen för ansikte och kropp.

Läs mer på Crystal Peel officiella hemsida.